VAD GÖR VI FÖR MILJÖN

Outdoor/Kayak Loppis

 

 

Hitta nya användare för era Outdoor produkter och minska miljöpåverkan för en hållbar konsumtion. Vill ni sälja produkter som har med kajak, vandring mm så ta med det och försök hitta köpare. Inga avgifter.

 

Vad gör vi för miljön


# Outdoor/kayak loppis så produkterna kommer till längre användning och på så sätt minskar produktionen. Ni får märk lappar där ni skriver in tel. namn och pris. Vi har en yta vid tältområdet där ni kan hänga upp eller lägga era produkter. Inga avgifter. Så hoppas ni hittar en köpare till er unika trotjänare.


# EoK möbler visar stolar som är gjorda i förnybart material. www.facebook.com/EoKmobler


# MERIDA cyklar kommer att visa upp Elcyklar. www.merida-bikes.com


# Bio Gen Active använder bara naturlig mjölksyra från vassle i sina rengöringsmedel och diskmedel.  Vi har med det på kajakturer för att minska miljöbpåverkan i Östersjön. www.biogenactive.com


# Insamling till WWF Rädda Östersjön för att på så sätt påverka vattenkvaliten i Östersjön och minska all plast som finns i våra hav.    Stort jobb men varje krona och vilja att påverka kommer förhoppningsvis att göra att nästa generation får ett renare vatten som man både kan bada och fiska i. Swisha 50 kr till 9019746 skriv Havwww.wwf.se


# Vi har kåsor som är gjorda i 96% förnybart material från bl.a Majs och Sockerrör. Tillverkas i Sverige av Green Cover.


# Ekologiska närproducerade Bars från Kraftbar. Få en ny smakupplevelse och snabb energi. www.kraftbarsverige.se 

 


 


Följ oss på instagram och tagga era bilder med #utonjutigryt https://www.instagram.com/utonjutigryt/

ut o njut   I  Ekövägen 6, 610 42 Gryt  I    073-041 03 88   I   ostkustenkajak@telia.com