VAD GÖR VI FÖR MILJÖN

Outdoor/Kayak Loppis

 

 

Hitta nya användare för era Outdoor produkter och minska miljöpåverkan för en hållbar konsumtion. Vill ni sälja produkter som har med kajak, vandring mm så ta med det och försök hitta köpare. Inga avgifter.

 

Vad gör vi för miljön

# Vi kommer at visa hur nya appen för Strandstädarkartan fungerar och hoppas att vi under helgen kunna plocka skräp på öarna om det behövs(förhoppningsvis inte). ladda ner Appen REN OSTKUST för ett renare östersjön.

Mer fokus på miljön och En renare Ostkust. se facebook.com/enrenareostkust som vi hoppas alla går med i och gör allt för att hålla ostkusten ren.


# Henmark Apparel visar Outdoor kläder som produceras hållbart, se henmark.se


# Outdoor/kayak loppis så produkterna kommer till längre användning och på så sätt minskar produktionen. Ni får märk lappar där ni skriver in tel. namn och pris. Vi har en yta vid tältområdet där ni kan hänga upp eller lägga era produkter. Inga avgifter. Så hoppas ni hittar en köpare till er unika trotjänare.


# Bio Gen Active använder bara naturlig mjölksyra från vassle i sina rengöringsmedel och diskmedel.  Vi har med det på kajakturer för att minska miljöbpåverkan i Östersjön. www.biogenactive.com


# Insamling till WWF Rädda Östersjön för att på så sätt påverka vattenkvaliten i Östersjön och minska all plast som finns i våra hav.    Stort jobb men varje krona och vilja att påverka kommer förhoppningsvis att göra att nästa generation får ett renare vatten som man både kan bada och fiska i. Swisha 50 kr till 9019746 skriv Hav.


# Vi har kåsor som är gjorda i 96% förnybart material från bl.a Majs och Sockerrör. Tillverkas i Sverige av Green Cover.


# Ekologiska närproducerade Bars från Kraftbar. Få en ny smakupplevelse och snabb energi. www.kraftbarsverige.se


# Ladda ner Allemansrätten och läs av QR koden så har ni den med er.  

 


 


Följ oss på instagram och tagga era bilder med #utonjutigryt https://www.instagram.com/utonjutigryt/

ut o njut   I  Ekövägen 6, 610 42 Gryt  I    073-041 03 88   I   ostkustenkajak@telia.com